top of page

מתכוני השף

Sami-16.JPG

סלט לילה ג'אפה

מרכיבים

צרור פטרוזיליה
צרור נענע
צרור רוקט
צרור שמיר 

מאה גרם חמוציות

מאתיים גרם תותים פרוסים

שתי כפות שמן זית 

שתי כפות רסק רימונים
שני לימונים סחוטים 
כף מלח

כף סומק 

 


אופן הכנה 
קוצצים את כל העלים הירוקים בצורה גסה

ושמים בקערה מוסיפים את החומציות ואת התותים 
שמן מלח רסק רימונים ואת הלימון הסחוט 
מערבבים טוב

*למתכונים חלביים ניתן להגיש על מצע גבינת לאבנה

Aubergine

סלט פאטה חצילים קלויים

כרובית אחת בינונית שלמה 
שני חצילים שלמים 
צרור בצל ירוק
שני שיני שום 
חמישים גרם טחינה גולמית

מאה גרם שמן זית

כפית מלח 

שלושה לימונים סחוטים

 


אופן הכנה 

את הכרובית ואת החצילים אופים בתנור שחומם מראש על מאה שמונים מעלות חום, מכניסים ואופים כ ארבעים וחמש

דקות

מוציאים ונותנים להם לנוח כרבע שעה

לאחר מכן קולפים את החציל ואת הכרובית קוצצים דק

מערבבים את כל המרכיבים בקערה עמוקה 

ניתן להוסיף לחם או פיתה קלויה 


Aubergine
לילה ג׳אפה 37.jpg

כנאפה בשר

שערות קדאיף 500 גר'
250 גר'בשר טחון 
100 גרם שומן כבש
100 גרם רוטב טריאקי
כף שמן זית 
100 גרם מחמאה 


אופן הכנה 
מחממים את המחבת עם כף שמן זית

 ואז את הבשר יחד עם השומן ומערבבים עד קבלת צבע חום מוסיפים כפית מלח וכפית פלפל שחור, את הטריאקי מערבבים ומכבים את האש 
ממיסים את המחמאה על אש נמוכה
לוקחים תבנית מברישים את כול התבנית עם מחמאה

עוטפים את התבנית עם שערות קדאיף מהדקים טוב טוב

מוסיפים את הבשר ואז עוד פעם עוטפים את הבשר בשערות קטאיף

ועוד פעם מברישים את השערות קטאיף המחמאה 
לתנור על חום 180 ל12 דקות 

 

בתאבון 
מומלץ לזלף
טחינה וסילאן

סלט אבוקדו קייצי

סלט אבוקדו תותים
שני אבוקדו 
200 גרם תותים 
שני לימונים 
גמבה אדומה 1
מלח כף לימון סחוט אחד 

רבע כוס שמן זית 


אופן הכנה

חותכים הכול לקוביות קטנות 
מוזגים לקערה 
ואז מוסיפים את המלח זמן ולימון סחוט 
לערבב טוב

Avocado
לילה ג׳אפה 13.jpg

מלפוף


ראש כרוב 
250 גרם אורז בסמטי 
150 גרם בשר בקר טחון
כף מלח 
כף כמון
כף מרק עוף 
כף פלפל שחור 
ראש שני שום 
50 גרם מרק עוף נוספים


אופן הכנה 
מרתיחים את ראש הכרוב בסיר עם מים למשך שעה 
מערבבים את האורז הבשר כול התבלינים ביחד למילוי 
ואז מוציאים את הכרוב מהמים מפרקים את העלים חותכים את השטח הקשה של הכרוב ואז ממלאים במסה שערבבנו ומגגלים 
את מה שחתכנו מהכרוב שמים בתחתית הסיר ואז מעלה שכבה מהקרןב הממולא ואז ראשי שום עם הקליפה ואז עוד שכבה עוד ראשי שום ואז מכסים את הסיר בצלחת 
ומוציפים מים עם ה50 גרם מרק עוד על הסיר נותנים להתבשל על אש נמוכה שעה 
בתאבון

לילה ג׳אפה 6.jpg

רול שווארמה מעוף שלם

עוף שלם 
100 גרם פפריקה 
100 גרם תבלין קיגין 
חצי כוס שמן זית 
לימון סחוט
תבלין שווארמה 
טורטיה או פיתה דרוזית

 

 
אופן הכנה 
לוקחים את העוף השלם 
את התבלינים עם השמן מערבבים ביחד ואז מתבלינים את העוף עם תערובת התבלינים בלי התבלין של השווארמה 
מכנסים לתנור ל45 דקות על 180 מעלות

ואז מוצאים את עוף מפרקים אותו מעצמות

קוצצים את הבשר של העוף דק

מתבלינים תבלין שווארמה

ואז מגללים בטורטייה

זילוף שמן זית

עשר דקות בתנור 


בתאבון

לילה ג׳אפה 6.jpg
Homemade Pastries

סמבוסק ממולא בהפתעות

רביולי יפואי עם פסטו זעתר

Ravioli

 | מארזי אירוח | קייטרינג | אוכל | שף | אירועים | אירוע | קייטרינג שף | אירוע | חתונה | בר מצווה | אירוע חברה | אירוע עיסקי | בת מצווה | אירוח | קולינריה | מארזים

​Catering | Food | Chef events | event | Catering Chef event | Wedding Bar Mitzvah Company event Business event Bat Mitzvah hosting | Culinary |

bottom of page