top of page

סדנאות שף
בהגעתכם למקום בסמטאות הקסומות של שוק הפשפשים ביפו נפתח את האירוע בקבלת פנים עם צ'ייסרים לפי בחירתכם ויין תוצרת ישראלית ללא הגבלה
ואז נכיר את השף סמי מוקלשי – בעל הקייטרינג "לילה ג'אפה" ושף מוביל במלונות ישרוטל, בעל ניסיון של 25 שנה בתחום הקולינריה
נכנס לעולם הקולינריה ונעמיק את הידע ונלמד טכניקות רבות על ידי התנסות אישית והכרה בשימוש בחומרי גלם מעולים במטבח האוריינטלי – יפואי, נלמד טכניקות בישול מסורתיות ומודרניות
את החוויה נעביר עם מוזיקה שמחה, אלכוהול משובח וחומרי גלם מחקלאות פרטית
נתחיל את החוויה בלמידה איך עושים מסבחה במרקם מושלם משם נמשיך לסלט המפורסם של "לילות יפו", נלמד לגלגל
עלי גפן ומלפוף בשיטה מסורתית, להכין נתחים של טלה טרי, ולבסוף אפילו נלמד איך להכין כנאפה
להרשמה
bottom of page